|
жертва моди!
|
|
| princesska | Дата: Четвер, 08.05.2008, 17:46 | Повідомлення # 1 |
 (=Зайченя=)
Група: (=Помічник модератора=)
Статус: (=Немає...=)
| що ти думаєш про таких людей? чи можливо ти сама така? твоє ставлення до моди?
|
| |
|
|
| SuperGirl | Дата: Четвер, 08.05.2008, 21:14 | Повідомлення # 2 |
 Руденьке зайченя
Група: (=Модератори=)
| Нормал...але я ношу те що хочу !!!!!!!!!!!
|
| |
|
|
| Lila | Дата: Четвер, 08.05.2008, 21:19 | Повідомлення # 3 |
 We can be better... Love is the answer...
Група: (=Адміністратор=)
| Ну я канєшко люблю різні новинки, але я вважаю що в кожної людини має бути свій стиль тобто вона неповинна повторяти все так само як хтось інакший...Хоча є такі люди які "ідуть в ногу з модою", але я до таких людей ставлюся нормально
|
| |
|
|
| AnGeL | Дата: Четвер, 08.05.2008, 21:22 | Повідомлення # 4 |
 Гламурна кіса
Група: (=Адміністратор=)
| Я нічого не думаю про таких людей таких людей все ж таки це їх вибір , а ношу те що мені подобається!!!
|
| |
|
|
| Лапуля | Дата: Субота, 24.05.2008, 03:17 | Повідомлення # 5 |
 (=Новонароджене зайченятко=)
Група: (=Новачки=)
| я також ноше те що мені подобається!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
| |
|
|